Еве што купи Толгахан за себе и Алмеда!

Толгахан Саишма и Алмеда Абази се едни од најомилените парови за турската јавност. Толга не ги поштеди парите за себе и за неговата сопруга Алмеда Абази во последно време. Тој купи џип (автомобил) од најновиот модел кој чинеше 1 милион 700 илјади TL (Турска лира). Толгахан му дал и на Алмеда автомобил од иста марка како подарок, кој чинел 1 милион 300 илјади TL (што можете да го видите на фотографијата ). Taa се состои од иницијалите на семејството „ЕТА“ (ЕФЕХАН-ТОЛГАХАН-АЛМЕДА). Такво нешто широко се шпекулираше на порталите.

https://www.ahaber.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*