Еве што вели актерката Ебру Шахин кога ја прашале за Огузан Коч и Чеди Осман!

Вчера познатата турска актерка Ебру Шахин беше видена во продавница во Алачати, каде го поминува летниот одмор. Новинарите на UçanKuş TV беа таму, прашувајќи како го поминала летниот одмор и карантинот. „Имав убаво време, многу убаво“, рече Ебру, која подоцна беше запрашана за серијата Херџаи за последната сезона. „Да, ќе продолжиме повторно, како што е познато, го направивме финалето во сезоната“.
Ебру не ги избегна ниту прашањата на Огузан Коч и на Чеди Осман. Актерката беше во центарот на розовите вести оваа недела. Се тврдеше дека Ебру е поврзан со пејачот Огузан или кошаркарот Седи. Ебру на оваа тема не сакаше да разговара и рече: „Благодарам пријатели, добра работа“ и замина.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*