Еве што актерката Озге Гурел најмногу сака кај себе!

Добро познатата турска актерка Озге Гурел моментално се гледа во летната серија „Bay Yanliş“ со актерот Џан Јаман. Озге неодамна стана дел од списанието @eleledergis. Актерката има направено и интервју за познати списанија. Таа беше запрашана што најмногу сака кај себе. Одговорот на Озге беше: „Мојата храброст. Сите тие етикети ќе ми ја изгорат храброста доколку е потребно, карактеристика што ми дозволува да бидам самата себе. Што и да се случи ќе продолжам, нема да се откажам, ова и Јас добро го знам. Мојот живот, мојот начин, моето искуство … “

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*