Еве со кого ќе се мажи повторно “Ѓулсерен”!

Познатата турска актерка Нургул Јешилчај повторно пред олтарот. Актерката позната кај нас со улогите на “Косем” или во серијата”Парампарча” во улогата на “Ѓулсерен” , изрази дека размислува повторно за брак со продуцентот Неџати Кокабај. Таа го запознала нејзиното новото момче со нејзиниот син, Осман Неј, кој го има од нејзиниот претходен брак со Џем Озер, од кој се разведи во 2010 година.- “Се ‘се одвива добро”, – рече актерката на новинарите. “Ние размислуваме да се венчаме”. Што се однесува до поранешниот сопруг, кој беше повреден за време на снимањето на филмот во Афјонкарахисар, изјави дека имаат добри односи. “Имам пријателски односи со поранешниот сопруг, бидејќи имаме еден син заедно”, додаде Нургул

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *