Еве кога ќе биде финалето на турската серија Ќерката на амбасадорот

Серијата Ќерката на амбасадорот претрпе многу промени во претходниот период.
Измените се однесуваат најмногу на актерската екипа. Поради болеста на главната актерка Неслихан Атагул, пронајдена е квалитетна замена. Така, во претходниот период го гледавме Тубу Бујукустун како главна звезда на оваа серија. Гледачите навистина не ја сакаа оваа промена. Причината не лежи во фактот дека не ја сакаат Туба, но промената на приказната, главната актерка едноставно не ги „лажеше“ фановите на оваа серија.

Серијата Ќерката на амбасадорот полека завршува. Проектот ќе го има своето финале во епизодата 52. Значи, до крајот на оваа турска серија, нè делат само шест епизоди.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *