Еве кога ќе биде финалето на серијата Горка земја!

Блогерот Јасин Озбек ја пренесе веста за финалето на турската серија Горка земја.
Сезонското финале на оваа популарна серија ќе биде на 6 мај. Тоа не е крај на вестите за овој проект. Серијата ќе добие уште една, нова сезона. Почетокот на оваа нова сезона се очекува наесен, а според најавите нè очекуваат убави изненадувања. Изненадувањата се однесуваат на екипата на оваа серија. Според најавите, новата сезона на проектот Горка земја ќе ни донесе неколку нови познати актери.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *