Еве како Кадир одговори на гласините за развод со Неслихан!

Во последно време многу често беа објавени вести за евентуален развод на Неслихан Атагул и Кадир Догулу. Двојката, кои се венчани во 2016 година, Кадир и Неслихан, започна да мизлегуват за време на снимањето на заедничката серија “Farih Harbiye”. Причината за оваа гласина е фактот што оваа двојка ретко се појавува во јавноста во последно време. Кадир, кој присуствуваше минатата ноќ на една церемонија за доделување награди, ги прекина овие гласини велејќи:- “Секој го живее својот живот онака како што му одговара. Средбата со вас новинари не претставува никаков проблем за нас. Нас едноставно не ни се допаѓа кога веста што ја зборуваме излегува во вестите. Затоа можеби сакаме да се заштитиме. Често излегуваме, но вие не не сретнувате. На местата каде што излегуваме не се места каде што можеме да се сретнеме со новинари “.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *