Еве како изгледаа познатата двојка кога беа мали!

Киванч Татлитуг и неговата сопруга се чини дека се малку носталгични откако објавија фотографии, кога се уште беа деца. Киванч Татлитуг и Башак Дизер се венчаа во февруари 2016 година. Секогаш ги гледаме заедно и несомнено се меѓу омилените двојки во Турција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*