Еве како го започнува денот “Нихан” од Кара Севда

“Нихан” е разбудена многу расположена. Прекрасната турска актерка, Неслихан Атагул, која кај нас е позната како Нихан од серијата “Кара Севда”, утринанава објави слика во социјалната мрежа Instagram, и покажува како таа го почнува денот. Атагул е облечена во спортска опрема, која истовремено ја искористува можноста да излезе во природа, да ужива во свеж воздух и да ги прави утринските вежби. Оваа објавена слика доби многу коментари од нејзините следбеници.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *