Еве каква судбина ќе ги снајде Хилал и Леон во самиот крај на серијата “Далеку од дома”?

Во турската воена драма „ Vatanım Sensin“ каде главните улоги ги имаат актерите Халит Ергенџ и Бергузар Корел како Џевдет и Азизе, вниманието го привлекуваат и млади актери кои се истакнуваат со своите улоги. Сценариото ги третира последните години од Отоманската империја и турската војна за независноста и ослободувањето на Измир од грчката окупација. Па така, покрај славните актери во главната улога, како грчки поткомандант се појавува младиот 26 годишен турски актер Боран Кузум. Тој е роден на 1-ви октомври 1992 година во Анкара, а станува познат токму по улогара на Леон во турската воена драма. Се ближи крајот на турската хит серија „Далеку од дома“. Дали Хилал и Леон конечно го доживуваат “среќниот крај“ и конечно се заедно без никакви предрасуди?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *