Ебру Шахин раскина со нејзиното момче?!

Се поголем е бројот на вести дека Ебру Шахин раскинала со Чеди Осман.
Актерката неодамна ги затвори сите свои сметки на социјалните мрежи. Една од причините за тоа е фактот што добила голем број грди пораки токму поради нејзината врска со Седи. Фактот што Седи Осман не сподели фотографија со Ебру на Денот на влубените, го поддржува и фактот дека тие раскинале. Ова дополнително ги засили приказните за раскинувањето на славната двојка.

Менаџерот Ебру Шахин зборуваше за ова прашање. Според него, немало раскинување, Ебру едноставно сака да „одмори“ од социјалните мрежи. Она што е вистина, останува да видиме.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *