Ебру Шахин потврди дека е во врска (ФОТО)

Откако напиша многу за лубовниот живот на младата актерка Ебру Шахин, таа одлучи да се појави на јавно место со своето момче.
На тој начин, таа сакаше да разјасни со кого е во врска и да престане турскиот печата да пишува за неа , што не секогаш беше во нејзина корист. Ебру е во врска со 25-годишниот кошаркар Седи Осман. Младиот пар се појави пред камерата, држејќи се за рака и со тоа ги отстрани сите дилеми.

Седи Осман е турски кошаркар кој во моментов игра во НБА-лигата за Кливленд Кавалирс.

Ебру е позната од сериите Херџаи (2019), Сурзуз Ашк (2019) и Истанбулската невеста (2017). Покрај овие серии, таа глумеше во Забрането јаболко, Саваска и во неколку други помалку познати проекти. Во изминатиот период, заради лубовниот живот и озборувања, таа се најде во центарот на медиумските скандали.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*