Ебру Шахин и Џеди Осман – врска или само маркетинг? (ФОТО)

Врската помеѓу актерката Ебру Шахин и кошаркарот Џеди Осман предизвика големо внимание во Турција и пошироко.
Турскиот печат пишува многу за нивната врска, има и заеднички фотографии на славната двојка, но не сите се согласуваат дека нивната врска е вистина. Што е тоа?

Некои турски медиуми веруваат и пишуваат за тоа во нивните таблоиди, дека врската помеѓу Ебру и Џеди не е ништо повеќе од обичен маркетинг. Судејќи според фотографиите што ни доаѓаат од нивниот заеднички одмор, тешко е да се согласите со медиумите.

Еве ја фотографија. Како ви изгледа парот?

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*