Ебру Шахин во врска со славниот кошаркар?

Добро познатата турска актерка Ебру Шахин, кого ја видовме во серијалот „Херџаи“, се вели дека е во нова лубовна врска со кошаркарот Седи Осман. Актерката веќе една недела е на летен одмор во Алачати. И кошаркарот е таму на одмор. Според турските портали, двајцата јаделе вечера заедно.

https://www.milliyet.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*