Дујгу Сарисин на наводниот раскин со Чагатај Улусој – вистина или озборувања?

Приватниот живот и вишокот тежина на актерот Чагатај Улусоја продолжуваат да ја заинтригираат фантазијата на турските новинари.
Актерот, како и обично, не е на дофат на таблоидите и папараците, па тие бараа одговори од неговата избрана, Дујгу Сарисин. Дујгу, која беше видена со пријателите во едно кафуле во Етилер, даде кратко интервју за медиумите. На прашањето за наводното раскинување со нејзиното момче Чагатај Улусоја, актерката рече дека не е прв пат да новинарите да напишат за таа тема. Таа ги негираше сите озборувања за раскинување и додаде дека ова е трет или четврти пат кога истата тема се шири низ медиумите во Турција.

Еве како изгледа Кагатај со неколку килогорами повише.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*