Драстична трансформација на славниот турски актер, едвај се познава!

Киванч Татлитуг несомнено е рангиран меѓу нај омилените турски актери. Во разновидната улога на Мехмет со Гимиш тој го привлече вниманието на сите гледачи. Потоа “Мехмет” беше следен во други улоги, што ја зачудува јавноста со последователните промени што ги прави. Неодамна тој ги изненади сите со неговата драстична трансформација за најновиот филм “Organize Işler 2” или на македонски “Организирана работа 2”. Веста е објавена во некои слики и видеа објавени на социјалните мрежи, каде што едвај можете да го познавате. Треба да се напомене дека овој филм ќе биде прикажан почнувајќи од 4 јануари 2019 година.

View this post on Instagram

🙂 #kivanctatlitug #organizeişler

A post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@tatlitug) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *