Дознајте која ќе биде следната партнерка на Кенан Имирзалиоглу во новата серија!

Кенан Имирзалиоглу наскоро ќе почне да работи на неговиот нов проект. Во текот на овој период, откако беше позната веста дека Кенан ќе игра во серија на Netflix, најголемото прашање е кој ќе игра заедно со него. Имиња на многу актерки беа дискутирани, сепак, до денес не постои потврда или демант од некоја од страните. Во меѓувреме, турските медиуми денес даваат поконкретни вести. Сега е конечно одлучено дека улогата е доверена на актерка Џансу Дере. Кенан и Кансу ќе бидат запознати во сет за време на работата за овој проект. Кенан Имирзалиоглу и Џансу Дере кај нас се многу познати актери кои ги имамо гледано на многу серии. Но најпозната турска серија во која играт заедно е прекрасната серија ”Езел”.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *