Добива негативни улоги во турските серии: Оваа актерка е вистинска убавица (ФОТО)

Шебнем Хасанисоигхи e 34-годишна турска актерка која гледачите на турските серии сега ја гледаат во улогата на грчката пејачка Ефтелија во воената драма „Далеку од дома“. Можеби се сеќавате дека оваа симпатична турска актерка која најчесто добива негативни улоги, ја гледавме и во серијата „Мојот син“ каде ја играше Бегум, сопругата на Појраз Карајел. Досега има глумено во неколку телевизиски серии, а активен корисник е на социјалните мрежи каде објавува интересни и секси фотогрфаии од нејзиното секојдневие на кои тешко би ја препознале.Ако се прашувавте во која ли серија сте ја гледале претходно, сега знаете.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *