Денес започнува новата сезона од серијата Aynen Aynen

Турската серија Aynen Aynen ја достигна својата петта сезона.
Почетокот на преносот на новата сезона е закажан за денес, на 15 јануари. Станува збор за скеч-шоу чии епизоди се кратки и многу интересни. Главните улоги во серијата ќе ги толкуваат Керем Бурсин и Нилпери Сахинкаја. Со оглед на форматот на оваа серија, на Керем не му беше тешко да работи истовремено и на серијата „Sen Cal Kapimi“ и на „Aynen Aynen“ серијата. Во новата сезона, како и досега, тие ветуваат многу насмевки и интересни сцени.

Aynen Aynen серијата ќе се емитува на дигиталната платформа Blu TV. Дали досега сте ја гледале оваа серија? Кои се вашите впечатоци? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *