Денес е убавец, но за една фотографија сите му се смеат на Бали Бег (фото)

Еден од најпопуларните фраери на денешницата, секако е турскиот актер Бурак Озчивит. Дамите најпрвин го засакаа од серијата „Величенствениот“ како Бали Бег, а подоцна и во серијата „Карасевда“. И додека ширум светот воздивнуваат по маркантниот актер, на социјалните мрежи се појави фотографија која ги насмеа припадничките на понежниот пол. Имено, Озчивот како помлад имал необична фризура, чупани веѓи и обетка на левото уво.Веројатно тогаш било модерно, а она што повеќето го забележаа е дека Бурак сега изгледа многу, многу подобро и дека се разубавел премногу.


kinopoisk.ru

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*