Денеска е сезонско финале на серијата Doğduğun Ev Kaderindir!

Снимањето на нови епизоди за серијалот „Doğduğun Ev Kaderindir“ започна пред околу десетина дена.
Епидемијата на коронавирус предизвика многу промени, па и серијата се префрли во сезонско финале. Кога екипата се врати во сетот, финалето беше закажано за 15 јули. Таа одлука бргу се смени, а финалето на оваа сезона ќе биде денес, во 12-та епизода од серијата.

Повеќе информации за втората сезона од серијата се очекуваат во наредниот период, што е и официјално потврдено.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*