Демет Оздемир: Станав актерка, така што моите родители ќе бидат горди на мене

Демет Оздемир неодамна сними видео во живо на Инстаграм и сподели важни информации за нејзиниот живот. Еве неколку точки од нејзиниот говор:

– Јас сум многу нетрпелива и нетолерантна.

– Никогаш не давам наредби на други луѓе. Пазим од правење барања.

– Јас сум многу прецизна.

– Моите родители секогаш сакаа да станам во добра позиција и да заработам пари. Станав актерка, така што моите родители би биле горди на мене.

– За време на карантинскиот период, разбрав дека сум добра во чистење на подовите.

– Сакам да отворам центар за животни во следното лето.

– Имам добри планови за деца без родители.

https://www.turkishc Celebritynews.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*