Демет Оздемир и Огужан Коч заедно на новогодишната прослава

Турските медиуми наведуваат дека актерката Демет Оздемир и нејзината колешка која е исто така позната пејачка Огужан Коч, заедно ја дочекале 2021 година.
Тие беа забележани како излегуваат од хотелите Stay Warehouse во Алачати, каде што заминаа заедно по завршувањето на програмата на Voice of Turkey. Потоа, според медиумите, некои од новинарите успеале да ги фотографираат Демет и Огужан. Коч го чекаше и ја зеде Оздемир по снимањето, а тој детал наводно го забележале припадниците на медиумите. Тие ветија дека ќе ги објават тие фотографии во наредните денови. Дали ќе биде така, останува да видиме.

Демет Оздемир и Коч не се огласија официјално по ова прашање.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *