Демет Оздемир за нејзината врска со Џан Јаман

Демет Оздемир вчера одговори на новинарските прашања.
Меѓу другото, новинарите беа најзаинтересирани за нејзиното мислење во врска со целокупната состојба со Озан Гувен и нејзината врска со колегата Џан Јаман. Кога станува збор за Озан Гувен, актерката рече дека веќе го истакна своето мислење, дека е апсолутно против секое насилство и дека нема што повеќе да додаде на таа тема. На прашањето од новинарите за нејзината врска со Џан и нивната тековна врска, Демет побрза да го заврши интервјуто. Таа рече дека е уморна од тоа прашање и дека не останува ништо од таа врска.

Младата двојка долго време е во центарот на вниманието и секоја вест за нив внимателно се следеше, како во турските медиуми, така и пошироко.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*