Демет Оздемир за нејзината врска со Огужан Коч

Актерката Демет Оздемир вчера беше забележана од новинарите откако го напушти сетот.
Потоа даде кратко интервју бидејќи, како што вели, сакаше да разјасни некои работи. Актерката објасни дека веста за нејзината наводна врска со Огужан Коца во текот на целата година не е точна. Тие се во врска, но многу пократки. Демет и Огужан се пар само два месеци и ова е сè уште нова врска за неа. Таа ужива во неговото друштво и е многу среќна.

Демет Оздемир додаде дека нејзинатп момче има прекрасен глас и обожава да ги слуша неговите песни. Се чини дека „коцките се совпаднаа“ и дека актерката и пејачот уживаат во својата лубовна врска.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *