Демет Оздемир ги посрамоти оние што зборуват за нејзината тежина!

Познатата актерка Демет Оздемир е едно од имињата кои често споделуваат на социјалните медиуми. Таа, која има природна стратегија за споделување, управува со својата сметка како што сака, без никаква поддршка од која било агенција или специјалист.

Познатата актерка, чии обожаватели исто така ја сакаат оваа природност, споделува објавувања во кои се наведува дека е исклучително среќна во приватниот живот, како и од нејзиниот успех во деловниот живот. Демет Оздемир, која го поминува времето со семејството на одмор и минува време со своите пријатели Саадет и Руткеј Озиш, ужива во слободата.

По успешната прва сезона, актерката, од серијата „Мојот дом мојата судбина“, беше на агендата со критики што ги објавува некои списанија минатата недела дека се здебелила.

Сликите на Демет Оздемир беа објавени на плажа и се подразбираше дека актерката се здебелила… Сликите на социјалните мрежи од актерката се чини дека одговараат на ваквите тврдења…

Демет Оздемир позираше во бело како фит. Оваа верзија на актерката исто така објасни дека нејзината критика за прекумерна тежина не била точна.

https://seriesturkish.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*