Демет Оздемир воодушеви со својот настап на „Турскиот Оскар“ (ФОТО)

46-тата награда „Golden Butterfly“ се одржа во Турција.

Покрај победниците, посебно внимание привлече и младата актерка Демет Оздемир. Актерката се појави на церемонијата на доделување награди во црн фустан, и предизвика воздишки и коментари од сите присутни. Следуваат фотографии.
Дали вас ви се допадна Демет? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*