Дали ќе се разделат Берен Саат и Кенан Доулу?!

Минатата недела се појави веста дека славната турска двојка, Кенан Доулу (пејач) и Берен Саат (актерка) ќе се разделаат и се зборуваше дека Берен заминала од дома. Така, Кенан даде објаснување за оваа вест. „Сестри / браќа, никогаш не треба да верувате на сите вести, без да дадеме објаснување. Бе молам! И ние се заморуваме и вие заморувате. Луѓето се досадуваат од овие вестим! рече Кенан.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*