Дали Јилдиз доаѓа со нов имиџ? Еда Еџе како бомба во сетот на Забрането јаболко!

Бидејќи новата сезона полека се приближува, снимањето на ТВ сериите се забрзува.

Додека многу ТВ серии почна да се подготвуваат, некои од нив веќе започнаа со снимање.

Како што се враќаат летните серии на екранот, истотака доаѓаат и вестите за новите серии.

Снимањето на Забрането јаболко, кое однесе подолга пауза за време на пандемискиот процес, исто така започна неодамна.

Еда Еце со своите забавни интерпретации на ликот на Јилдиз во третата сезона од серијата, успеа да привлече внимание и зад камерата и пред неа.

Гледачите сега чекаат особено за сцените на Јилдис и тие стигнаа до рејтингот што ги надминува милиони на YouTube.

Иако оваа ситуација е сценарио, актерството на Еда Еце и нејзините постови на социјалните медиуми привлекуваат уште поголемо внимание.

Еда Еце не се заборави ни самата, ниту серијата дури и кога престана снимањето. Таа успеа да ги задржи лубопитноста и возбудувањето во серијата жив со нејзините објави.

Додека со нетрпение ги чекаат 4-те сезонски епизоди од серијалот „Забрането јаболко“, Еда Еџе ги продолжува своите објави на Инстаграм.

На сликата која ја сподели Еџе од позади сцената, Јилдиз е претставена со своите костуми во новата епизода.

Се чини дека Јилдиз ќе продолжи да пробува интересни работи и да направи промени во сликата, како и во имиџот!

Во меѓувреме, Еда Еџе во својот пост повтори дека 4-та сезона доаѓа како бомба.

Додека со нетрпение се чека новата сезона, коментарите на Еда Еџе исто така ја удвојуваат возбудата. Еда Еџе го сподели следново за новата епизода, која се очекува да биде објавена во првите недели од септември:

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*