Дали се во врска Демет Оздемир и Мурат Боз или се само озборувања?

Информациите за наводната врска помеѓу познатата актерка Демет Оздемир и поп-пејачот Мурат Боз ги изненади сите. Се тврди дека Боз, кој не му отворил срце на никого откако го напуштил Асли Енвер, се зближил со Демет Оздемир.
Мурат Боз, кој неодамна ја заврши својата долгогодишна врска со Асли Енвер, се тврди дека изненадувачки е близок со Демет Оздемир, звездата на серијата Мој дом. Според весникот „Footed“, парот се забавувал на едно место на Босфорот во Истанбул. „Дали се создава нова лубов помеѓу двајцата?“ – Следеа многу прашања.

Од друга страна, се тврди дека Мурат Боз имал лубовна врска со бившата сопруга на Ураз Кајгарјоглу, Мелиса Херинг, во последните неколку недели. Боз го негираше ова тврдење.

Името Демет Оздемир веќе некое време се поврзува со Огузан Коч. По приказните за наводната лeубов, Демет Оздемир ги демантираше тврдењата од нејзиниот профил на социјалните мрежи.

По сите овие озборувања, односот меѓу Боза и Оздемир предизвикува се поголема чубопитност во јавноста.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*