Дали серијата Мој дом ќе биде откажана?

Сопственикот на каналот ТВ8, Акун Иликали, се радува на долгорочна соработка со OGM Pictures и нема намера да ја откаже серијата Мој дом. И покрај тоа што рејтингот на серијата не е задоволителен.
Во случај рејтингот драстично да падне под критичното ниво по новата година, серијата ќе се префрли на дигиталната платформа Exxen, која исто така му припаѓа на г. Иликалио. Можеби сето ова значи дека ТВ8 планира да ја преземе серијата на продуцентот Онур Гувенатама, која во моментов се подготвува.

Потсетуваме, турските медиуми честопати најавуваат дека ќе се сними адаптација базирана на книгата на Gulулсерен Будаичиоглу, во кои играат Киванч Татлитуг и Чатагај Улусој.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *