Дали денес би ја препознале султан Михриман?

Имаше 27 години кога играше во хит серијата „Сулејман величествениот“. До 2014 година ја играше Михриман, единствената ќерка на Сулејман и султанката Хурем. Вилдан Пелин Карахан денес има 33 години. Вилдан е родена во Анкара каде завршила основно и средно училиште , а на Универзитетот во Анадолија дипломирала туризам, а пред да почне да се занимава со глума, снимаше и реклама. Улогата во „Величествениот“ и ја донесе популарноста, а потоа играше и во уште неколку серијали. Познатата султанија на Инстаграм ја следат дури 3,5 милиони луѓе, а со времето стана се поубава, а и двапати стана мајка. Децата ги доби во бракот со фитнес инструкторот Ердин Бекироглу, а заклучокот е дека Вилдан лесно можете да ја препознаете, освен кога се трансформира од корен за улоги.

A post shared by Pelin Karahan (@pelinkarahan) on

A post shared by Pelin Karahan (@pelinkarahan) on

A post shared by Pelin Karahan (@pelinkarahan) on

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*