Дали Бурак (Бали Бег) и Фахрије чекат принова. Актерката ги збуни сите.

Пред неколку дена имаше гласини во турските медиуми дека Фахрие тврдела дека е бремена и во моментов не работи на било кој проект.
Но, тоа не го одложи нејзиниот одговор така што ги негираше овие вести и велеше дека во моментов нема ништо слично.
“Причината зошто не работам за некој филм или серија е дека засега нема ништо јасно”, рече Фахрие.
Запрашана дали ќе имаме можност да ги видиме како двојка на екранот, нејзиниот одговор беше краток “ако сакате вие”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *