Гупсе Озај е бремена?

Долгоочекуваната свадба се случи во среда, 29 јули.
Во вечерните часови, турските актери Бариш Ардуч и Гупсе Озај излегоа на „лудиот камен“ по 6 години врска. Скромна церемонија се одржа во присуство на блиски роднини и пријатели. Двојката планира да има голема радост по повод свадбата следната година, кога ќе се смири ситуацијата со епидемијата на коронавирус.

Свадбата на Бариш и Озај се очекуваше со оглед на должината на врската, но сите беа изненадени од брзината на одлуката, организацијата и чинот на самата свадба. За многу краток период, без никакви најави, парот реши да се ожени. Турските медиуми наведуваат дека причината е дека актерката е бремена. Двојката што го продолжија одморот во Чесме, не се објавија официјално за ова прашање.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*