“Гулсерен” ја објави својата љубовна врска

Нургул Јeшилчај одлучи да се отвори за нејзините чувства. Така таа објави слика со продуцентот Неџати Кокабај, во која пишува “мојата љубов”. Двојката исто така беше фотографирана од папараците пред еден месец, но негираше дека има нешто повеќе помеѓу нив освен пријателството. Се надеваме дека Нургул и Нечати ќе бидат среќни засекогаш!Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*