Го гледаме во серијата на Сител – негативецот сосема поинаков во реалноста

Турскиот актер Џемал Токташ познат како Октај во прекрасната серија “Мерјем”, кој ја игра улогата на главниот негативец во серијата, но, во реалноста е сосема друг. Актрот е роден во 1983 година, е оженет и има детенце и е многу успешен актер. Исто така има играно во многу успешни турски серии, во сериите “Bizim Hikaye”, ” Yılların Öcü” и во могу други серии.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *