Голема лубов се роди во Забрането јаболко!

Гокхан Алкан, кој глумеше во серијата Забрането јаболко и привлече внимание со неговиот лик Керим, се прости од продукцијата минатиот месец. Откриено е и дека славниот актер на снимањето започнал да има лубовна врска со неговата ко-везда Несрин Каваџаде. Додека двајцата не ја кријат својата лубов, тие привлекуваат внимание и со своите објави на социјалните мрежи.

Несрин Каваџаде ја објави својата фотографија со својот сакан Гокхан Алкан на својот Инстаграм профил. Илјадници лајкови и многу коментари беа упатени на овој дел од актерката за кратко време.

Многу следбеници дадоа коментари во кои се вели дека размислуваат и за сличностите едни со други, што ги изјави Еврим Дожан. Некои обожаватели потенцираа дека парот многу си одговара едни на други и ги советуваа да се венчаат.

Многу лубители на ТВ-серијата ги споредуваа ликовите на Керим и Јилдиз едни на други, но сценаристите не ја носеа оваа лубов до поентата што публиката ја посакуваше.

Следбениците кои оставија коментар велејќи: „Нека Алах не ти ја расипе среќата“ користеа изрази во кои се наведува дека тие исто така се лубоморни на оваа среќа.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *