Гокберк Демирчи и Озге Јагиз – лубов и во серијата и надвор од серијата

Озге Јагиз и Гокберк Демирчи, кои играа двајца лубовници во ТВ сериите Јемин-Заклетва, кои урнаа гледање записи на Канал 7, веќе не ја кријат својата врска. Гокберк Демирчи се придружи на семејството Јагуз.
Телевизиската серија Јемин (Заклетва) во која глумат Озга Јагиз и Гокберк Демирќи веќе две сезони руши рејтинг рекорди. Серијата, која зборува за лубовта на Рејхан и Емир, стигна до финалето во сезоната минатиот месец, а Рејхан (Озге Јагиз) се збогуваше од проектот.

ЛУБОВТА ОД СЕРИЈАТА Е РЕАЛНА

Неодамна беше речено дека Озге Јагиз и Гокберк Демирќи се заедно и во реалниот живот. Двојката, која се допадна и коментираше меѓусебните фотографии на социјалните мрежи, ја дадоа својата лубов на тие потези и не чувствуваа потреба да го кријат. Од време на време, убавата актерка ја објави својата лубов кон својот соработник од својот профил на Инстаграм.

ВЛЕЗ НА СЕМЕЈСТВОТО

Конечно, детал во објавата на Гокберк Демирци го откри обемот на врската. Филиз Јагиз, мајка на Озга Јагиз, беше видена како ја пишува пораката „Can Sonsи“ во последниот пост на Демирчи. Овој потег на мајката на убавата актерка го натера да каже дека „Гокберк влезе во семејството“.

Дали врската е родена во серија?

Од друга страна, останува прашањето зошто Озге Јагиз се збогувала со серија Заклетва. Според неодамнешното тврдење, Озге Јагиз сакаше да ја напушти ТВ-серијата Јемин токму заради таа лубовна врска со колегата од сетот. Се тврдеше дека двајцата не сакаат да учествуваат во истиот проект од таа причина.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*