Годинава нема летен одмор за Серкан и Озге. Еве ја причината!

Вчера, познатиот турски актер Серкан Чајоглу беше виден од новинарите во берберница и застана да зборува со нив. Актерот рече за ситуацијата во која минуваме: „Секако дека оваа пандемија ни пречи многу, но здравјето доаѓа во прв план“. Исто така, тој беше прашан за плановите за летен одмор. „Не оваа година немам планови за одмор. Бидејќи дојде оваа пандемија, јас воопшто не ја напуштив куќата, направив работи како што никогаш порано не сум ги правел. Мислам човекот можеше да стори нешто, но за нас тоа ни дојде многу добро. Јас и Озге не излеговме многу. Се гледаме само дома, затоа што како што знаете, таа во моментот ја снима серијата „Bay Yanliş“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*