Гласините за врската на парот од серијата Чукај на мојата врата не запираат

Во последно време има многу наслови за фактот дека помеѓу Керем и Ханде има нешто повеќе од пријателство. Двојката во серијата „Чукај на мојата врата“ поминува многу време заедно. Тие често се насмеани и Ханде се чувствува многу убаво во друштво на колегата. Врската меѓу нив е одлична и полна со позитивна енергија. Тие често зборуваат по сетот, и одат на прошетка.

Сепак, гласините за романтична врска помеѓу Ханда Ерчел и Керем Бурсин не престануваат.

Новинарите тврдат дека Ханде неодамна вечерал во куќата на Керем, а младиот човек сакајќи да го импресионира колешката, лично подготвил вечера.

Од сè што беше кажано досега за нивната врска, можеме да претпоставиме дека од нивното пријателство се родила голема лубов.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *