Гизем Карача сака да ја прошири семејсвото!

Познатата турска актерка 26-годишната Гизем Карача,позната кај нас во убавата серија “Убавата селанка”, последно време често се шпекулираше за нејзината можна бременост. Гизем, која се омажил пред една година со Кемал Екмекчи, одлучил да зборува за можна бременост за да не остави простор за алудирање. – “Се разбира дека сакаме да имаме деца, но мислам дека е уште рано за нас. Имаме само една година брак и треба да поминеме малку повеќе време заедно како младен пар. Така, планот за проширување на нашето семејство останува за подоцна “, рече таа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *