Галерија: Нихан од „Карасевда“ во приватен живот, убавина која „опива“

Младата турска актерка Неслихан Атагул која моментално ја гледаме во улогата на Хихан од серијата „Кара севда“, на телевизија Сител, досега имавме можност да ја запознаеме од улогите во повеќе серии.

Овој пат ја гледаме во нешто поинакво светло – како дама, за разлика од претходните улоги каде играше помало девојче.
Неслихан има 25 години и е родена во Истанбул како ќерка на возач и мајка домаќинка.

Студиите по актерство ги завршува во Турција, а досега има освоено бројни награди во својата куса, но богата актерска кариера.
Во секоја улога таа воодушевува со секоја своја појава, а погледнете како оваа убавица изгледа кога е разголена во бикини- ако не би била актерка, тогаш сигурно би успеала како манекенка.

Videoto e Podole
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Check out the video below:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *