Врската на Серенај Сарикаја и Џем Јилмаз во криза?

Врската меѓу Серенај Сарикаја и Џем Јилмаз предизвика различни реакции во јавноста.
Многумина не беа задоволни од нејзиниот избор. Турските медиуми не престанаа да пишуваат во претходните денови дека односите меѓу Серенај и Џем не се во најдобар ред. Некои дури објавија информации дека славната двојка раскинале!

Турскиот таблоид Ucankus (Летечка птица) објави детали за наводното раскинување и раздвојување на овој пар. Според тој таблоид, одморот што го поминале заедно се претворил во катастрофа. Серена и Џем, наводно, постојано се карале и се карале за поранешното момче на младата актерка. Сето ова предизвика голема криза на jлубомора кај Џем. Двојката официјално не зборуваше за ова прашање, а наскоро ќе дознаеме дали раскинале.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*