Во серијата е малтретирана, но запознајте се со фамилијата на “Мелек” во реалниот живот

Малата турска актерка Beren Gökyıldız стана позната во улогата на серијата Анне – ( Се викав Мелек ) , која има голем успех низ целиот свет.


Темата на серијата е многу болна и актуелна, поради тоа што е феномен кој е многу раширен во семејствата како што е физичкото и психолошкото насилство.

Берен, која ја игра улогата на Мелек, со нејзиниот талент ги освои срцата на многу обожаватели. Таа живее многу среќен живот во секојдневниот живот со нејзиното семејство. Погледнете ги сликите подолу.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *