Во серијалот тие се мразат меѓусебе, но во реалниот живот “Хазел” и “Џансу” се неразделени (Фото)

Серијата “Парампарче” беше меѓу најгледаните во Турција, но исто така и во целиот регион.Хазел и Џансу, ги размениле кога биле бебиња. Во серијата двете симпатични девојки немаат толку добри односи меѓу себе.Но, ова е сосема поинакво во реалноста. Тие, покрај серијата, се многу блиски и многу често се среќаваат заедно.Овој однос е најдобро докажан во овие слики објавени од актерката Алина Боз позната како “Хазал”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *