Во серијалот не го сака, но во реалниот живот “Шуле”, се топи по “Мелек”

Го привлече вниманието на целата јавност од прекрасната серијата “Се викав Мелек”. Берен Гокјилдиз која им ги зграпчи срцата на публиката со нејзината улога “Мелек”. Но, таа создаде успешна кариера како актерка благодарение на нејзиното учество во ова турската ТВ серија . “Шуле” во ова улога нема многу љубов кон “Мелек”, но во реалниот живот таа многу го сака и имат многу добри односи меѓу себе, без разлика на возраста што го имат меѓу себе. Подоле на оваа слика се докажува таа љубов.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*