Во „Мојот вујко” се брат и сестра – Актерите се пар во реалноста

Во серијата која е хит на Сител, „Мојот вујко”, актерот Ѓокхан Алкан кого го гледаме како главниот лик Тарик, има семејство за кое не знае, а една од актерките која глуми негова сестра, му беше девојка во реалноста. Се работи за убавата Серај Каја. Серај Каја е родена на 4 февруари 1991 година во Истанбул, Турција. Серај Каја работеше како make up артиска 7 години, пред да стане актерка, и сака да отвори салон за убавина.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *