Во вакво издание не сме ја виделе – Сонѓул од „Мојот син“

Турската актерка Ече Оздикички која ја запознавме во улогата на Сонѓул во серијата „Мојот син“, приватно не многу се разликува во поглед на изгледот.
Таа е активен корисник на социјалните мрежи каде често објавува фотографии од своето секојдневие.
Сонѓул е голем вљубеник во мачките, па речиси на секоја фотографија таа е во прегратка со крзненото милениче.
Меѓу повеќето такви фотографии стојат и такви каде таа позира во бикини, издание какво немаме можност да ја видиме во серијата.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *