Внимание девојки! Кемал само што објави слика која ќе ве излуди!

Бурак Озџевит е еден од најпознатите и најдрагите актери во Турција. За нашите гледачи тој стана познат по својата улога како Кемал во серијата “Кара Севда”, а од порано е познат како Бали Бег…
Тој е многу активен во социјалните мрежи, каде што прави разни постирања.
Денес Кемал објави слика во која изгледа многу убаво, но и доста привлечено …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *