(ВИДЕО) ХАРУН УМИРА ВО ОБИД ДА ГО СПАСИ ОЗАН – ЕВЕ ШТО НЕ ОЧЕКУВА НА КРАЈОТ ОД ПАРАМПАРЧЕ

Турската серија “Парампарче” од самата премиера на Сител успеа да собере огромен број на гледачи пред телевизиските екрани кои секојдневно ја следат интригантната приказна за заменетите ќерки и распарчените семејства.
Ликот на таткото Џихан, мајките Ѓулсерен и Дилара и ќерките Хазал и Џансу станаа омилени ликови во милиони домови ширум Балканот, во арапските земји, а серијата се емитува и на државната телевизија во Шведска.
“Парампарче” е сторија за две несреќни судбини чии два различни света повторно ќе се вкрстат; од една страна е светот на сиромашната и самохрана мајка, а од друга несреќниот свет на богатиот и оженет бизнисмен.
Ова е неверојатна приказна за тешките одлуки и изборите кои треба да ги направи родителската љубов. Приказна за судбината која го спојува она што одамна е скршено.
Во борбата за вистината и во големото страдање, ќе може ли да ја откријат својата среќа? Ќе може ли да се засака друга мајка, освен онаа со која сме израснале? Што е подготвена една мајка да направи во име на љубовта кон своето дете?

При крајот на втората сезона не очекуваат интересни случки и многу акција. При обид да го спаси својот син Озан, од мафијата, Харун ќе прими куршум и останува да видиме дали ќе почине или ќе успее да се спаси. Што ве очекува до крајот на серијата Парампарче и со другите актери ќе дознаете наскоро.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*